Welkom


Deze sportschool is een sport en wellness centrum for women only!

Dit centrum kenmerkt zich door het persoonlijke karakter waarmee wij onze leden begeleiden. Dit is mede mogelijk omdat dit een kleinschalig centrum is, waardoor wij ons beter op de individuele sporter kunnen richten. De lidmaatschappen beginnen al bij € 30,- per maand! Wij zitten tegen het centrum aan en zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto komt, dan kan je gebruik maken van onze parkeervergunning!

Naast fitness, verschillende work-out’s, powerplate, groeplessen en personal training kan men tijdens een bezoek ook gebruik maken van de zonnebank, de sauna, Leg Attack of Belly Attack! Een keer met Personal Trainer Kris trainen kan ook!

Vanwege de professionele begeleiding kan men al bij ons terecht vanaf 12 jaar! We maken voor iedereen een persoonlijk trainingsschema. Afhankelijk van de te behalen doelen en resultaten krijg je om de 4 tot 6 weken een nieuw schema. Zo blijf je een uitdaging houden en blijft het leuk om actief bezig te zijn!

Ook aanwezig is onze voedingsconsulente Edith.

Ben je even te druk om te sporten, of heb je er even geen zin in, dan kan je je lidmaatschap tijdelijk stopzetten. Dit kan vanaf 1 kalendermaand, is kosteloos en kan zonder reden!


We werken samen met verschillende bedrijven:

Voor het 2e jaar op rij doen wij vanuit de gemeente Nijmegen weer mee met de Meedoen-regeling. Mensen met een laag inkomen hebben 1 keer per jaar recht op een vergoeding van 150,- euro. Deze vergoeding is zelf aan te vragen op de site van de gemeente en bij ons te verzilveren! 

We organiseren super gave dingen in samenwerking met runnersworld in Nijmegen en onze leden krijgen korting op de hele collectie!

Nieuw is de samenwerking met de vitaminstore. Goody bags voor nieuwe leden en gave acties voor onze bestaande leden! 

Twijfel je of het wel iets voor je is, plan dan een proeftraining voor jezelf in.Dit is geheel kosteloos en zonder verplichtingen!

Like ons dan meteen even op facebook. Zo blijf je op de hoogte van leuke acties en alle nieuwtjes!
 


 

 

74558