Belly en leg attack

Belly Attack is een cursus van 12 keer training met een band om die infrarood warmte afgeeft. Hierdoor wordt de bloedsomloop in de buikzone gestimuleerd en wordt de verbranding van vetcellen in werking gezet. Dit alles bij een lichte duurtraining van ongeveer 3 kwartier. U kunt van alle faciliteiten gebruik maken. Of u nu kiest voor een groeples, een individuele training of een buikspierkwartier. De band kan overal bij om.


Gemiddeld verliest men na een cursus 4 tot 8 cm taille omvang!
Op de eerste afspraak wordt u gemeten en gewogen. De getallen worden opgeschreven in uw eigen programma boekje die u bij deze training krijgt.

Bij de zevende training wordt u opnieuw gemeten en gewogen om u vorderingen vast te stellen.
Na de laatste training gaan we weer op de weegschaal en voor de laatste keer komt het meetlint erbij.

De resultaten zullen verbluffend zijn!

Belly Attack zit gratis bij het Platinum abonnement. Bij de andere vormen van lidmaatschap (brons, zilver en goud) kunt u voor slechts 49,90 euro deelnemen aan de cursus!

Bent u nog geen lid bij Sportpiazza for Women? Geen zorgen, voor 79,60 euro kunt u ook de cursus van 12 trainingen doen!


Leg Attack.

De Leg Attack is het nieuwste concept dat wij hier introduceren. De Leg Attack werkt precies hetzelfde als de Belly Attack, echter pakt deze de probleemzones bij de billen en de benen stevig aan!

Dankzij de infrarood-dieptewarmte in combinatie met het sporten behaalt u zichtbaar resultaat in 4 weken.

Wegens het unieke concept zit de Leg Attack niet standaard in een lidmaatschap, maar kunt u deze er wel bijkopen. U betaald zonder lidmaatschap € 79,90 voor een kuur van 12 keer sporten. Bent u al wel lid, dan betaald u slechts € 49,90 voor een kuur van 12 keer. De speciale sportbroek die u onder de Leg Attack draagt koopt u eenmalig voor € 7,50

Waar wacht je nog op? Plan snel de 1e training in!